keuken met spoeleiland
  1. Home
  2. Keukenopstelling
  3. Keuken met spoeleiland

Keuken met spoeleiland

Een keuken met spoeleiland is een veel gevraagde keukenopstelling. Deze zorgt namelijk voor een unieke en stijlvolle uitstraling in uw woning. Bovendien is een spoeleiland multifunctioneel. U kunt deze namelijk gebruiken als spoelgedeelte, maar ook als werkplek of eettafel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom voor een advies op maat!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Functioneel

Een keuken met een spoeleiland is een veel gekozen keukenopstelling. Dit eiland is een centraal middelpunt van een keuken. Hiermee creëert u veel werkruimte en opbergruimte. Er zijn namelijk meer lades en kastjes om spullen in op te bergen. Bovendien bestaat deze keuken uit twee kanten. Hierdoor kunt u aan beide kanten werken.

In tegenstelling tot een rechte keuken, heeft u bij een keuken met spoeleiland de mogelijkheid om over te lopen van kant naar kant. Hierdoor is de keuken heel groot en is er meer ruimte beschikbaar. Dit is vooral prettig wanneer u hier veel tijd doorbrengt.

Afmetingen spoeleiland

Een spoeleiland is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo zijn er kleine eilanden voor kleinere ruimtes, zodat er genoeg bewegingsruimte blijft. Daarnaast zijn er ook grote spoeleilanden. Bij het bepalen van de afmetingen, wordt er dus gekeken naar de beschikbare ruimte. De meest voorkomende afmetingen is de variant van 2 meter breed en 1 meter diep.

Neem contact op

Voordelen van een keuken met spoeleiland

Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden op het gebied van keukens. Zo zijn er hoekkeukens, kookeilanden en U-keukens. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeuren en hier houden wij bij Rijvo graag rekening mee. Een keuken met een spoeleiland heeft echter voor iedereen een aantal voordelen:

  • Functioneel
  • Warm, stijlvol en gezellig
  • Diverse afmetingen mogelijk
  • De keuken bestaat uit 2 kanten
  • Extra werkruimte en opbergruimte
  • Het spoeleiland zorgt voor een tweede leefruimte

Neem contact op

Kosten keukeneiland

De kosten van een spoeleiland zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van onder andere de afmetingen en materialen. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact opnemen met ons. Zo kunnen wij u een goede prijsindicatie geven.

Keuken met spoeleiland kopen?

Bent u overtuigd geraakt van de functionaliteit en de vele voordelen die deze keukenopstelling biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze keukenspecialisten. Het is ook mogelijk om vrijblijvend onze showroom te bezoeken!

Neem contact op