keuken met bar
  1. Home
  2. Keukenopstelling
  3. Keuken met bar

Keuken met bar

Een keuken met bar is de laatste tijd heel erg populair in Nederland. We zien deze daarom steeds vaker terug. Een keukenbar zorgt voor sfeer en gezelligheid in uw woning. Zo kunt u hier met gezinsleden of vrienden plaatsnemen. Daarnaast heeft deze keukenopstelling nog veel meer voordelen ten opzichte van andere keukens. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom voor een advies op maat!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Functioneel

Een keuken met een bar is een veel gekozen keukenopstelling, omdat deze zeer functioneel is. De keuken wordt namelijk verlengd met een soort aanrechtblad of barplank. Hierdoor wordt de werkruimte een stuk groter. Bovendien is dit een mooie plek om gezellig te zitten met bijvoorbeeld vrienden of gezinsleden. Dit kan niet bij bijvoorbeeld een u-keuken of hoekkeuken. Het is daarom een gezellige en sfeervolle toevoeging aan uw woning.

Afmetingen keukenbar

Een keukenindeling met een bar kan diverse afmetingen hebben. Er is genoeg ruimte nodig om een keuken met bar te kunnen plaatsen. De keuken bevat namelijk een verlengd stuk. Dit vormt de bar. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken!

Neem contact op

Voordelen van keuken met bar

Een keukenopstelling met een bar heeft vele voordelen in tegenstelling tot andere keukens, zoals een rechte keuken. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Gezellig en sfeervol
  • Functioneel en praktisch
  • Diverse afmetingen mogelijk
  • Meer werkruimte en opbergruimte
  • Mooie plek om te zitten met vrienden of familie

Keuken met bar kopen?

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen en functionaliteit die deze keukenopstelling biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze keukenspecialisten. Het is ook mogelijk om vrijblijvend onze showroom te bezoeken!

Neem contact op