Hoekkeuken

Hoekkeuken kopen? Dan ben je bij Rijvo aan het juiste adres. Een hoekkeuken is een van de meest gekozen keukenopstellingen in woningen. De keuze hiervoor is vrij logisch. Deze opstelling is tijdloos, stijlvol en ook zéér praktisch. De L-vormige keuken neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Hierdoor zie je deze keuken dan ook vaak terug in een kleine ruimte. Geschikt voor elke woning dus!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat is een hoekkeuken precies?

Een hoekkeuken is ook wel beter bekend als een L-opstelling. Deze keukenopstelling is zeer efficiënt en zien we dan ook vaak terug in Nederlandse woningen. Bij een L-keuken hoeft u weinig te bewegen en kun u overal makkelijk bij.

Een unieke oplossing voor de hoek

Veel mensen zien de hoekkeuken als een keuken waarbij men in het hoekgedeelte weinig aan de ruimte heeft. Niets is minder waar. Vandaag de dag wordt het probleem opgelost met een allerlei uitschuifbare  draaicarrousels die in de hoek van de keuken worden geplaatst. Een perfecte ruimte om pannen of andere zaken voor de keuken in op te bergen die veel ruime in beslag nemen. een carrousel wordt meestal geplaatst in een hoekkast van 90×90 cm of een hoekkast van 65×125 cm.

Neem contact op

Opstellingen

Wanneer u denkt dat er met een hoekkeuken geen verschillende opstellingen zijn te maken, heeft u het helemaal mis. Wanneer u kiest voor een L-keuken zijn er namelijk nog zat opties om de keuken tot een droomkeuken te maken. Er zijn namelijk de volgende opties:

  • hoekkeuken
  • hoekkeuken met eiland
  • hoekkeuken met bar
  • hoekkeuken met eettafel
  • hoekkeuken met kastenwand

Neem contact op

Hoekkeukens in verschillende  stijlen

Wist je dat een hoekkeuken in verschillende stijlen te verkrijgen is? Of u nu zoekt naar een design keuken of een landelijke keuken. We hebben het bij Rijvo allemaal. Of wat dacht u van een klassieke keuken? Het is allemaal geen probleem. Alles is mogelijk!

Neem contact op

Wat is de prijs van een hoekkeuken?

Een logische vraag wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen. Belangrijk om te weten is dat u dit natuurlijk helemaal zelf bepaalt. De prijs van een hoekkeuken hangt namelijk af van verschillende factoren; het materiaal, het werkblad, de apparatuur en talloze andere dingen zorgen voor een variatie in de prijs. Maak vrijblijvend eens een afspraak, zodat wij een tekening en offerte op maat kunnen maken.

Neem contact op

Showroom

Bent u overtuigd geraakt van de unieke voordelen die een hoekkeuken biedt? Kom dan vrijblijvend eens langs in onze showroom voor meer inspiratie, of maak een afspraak  met onze adviseurs.

Neem contact op