keukenopstelling
  1. Home
  2. Keukens
  3. Keukenopstelling

Keukenopstelling

De keukenopstelling is de manier waarop een keuken is ingedeeld. Door vooraf de juiste keukenopstelling te bepalen, zorgt u ervoor dat je de ruimte optimaal benut. Op het gebied van keukenopstellingen is er veel mogelijk en iedereen heeft natuurlijk een specifieke ruimte wanneer we spreken over de afmetingen. Daardoor is het al snel lastig om de juiste opstelling te bepalen. Gelukkig helpt Rijvo u daarbij! Hier beschrijven wij een compleet overzicht van alle opstellingen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor een interieuradvies op maat!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Populaire keukenopstellingen

Om u een aantal ankers aan te bieden tijdens de zoektocht voor een passende keuken, benoemen wij hier een aantal populaire keukenopstellingen. Deze opstellingen worden gekozen in combinatie met een interieurstijl zoals modern of landelijk. We zien vaker mensen voor dezelfde opstelling kiezen vanwege het feit dat veel woningen op dezelfde manier worden gebouwd. Dit zijn de meest populaire keukenopstellingen:

Neem contact op

Open keuken

De open keuken is een veel gekozen keukenopstelling. Deze keuken laat de ruimte veel groter lijken in tegenstelling tot andere keukens. De tussenwanden zijn namelijk weggelaten en hierdoor wordt het een grote open ruimte. Doordat de keuken open is en niet is afgeschermd van de rest van het huis, vormt de keuken een groot onderdeel van de woonkamer.

Deze opstelling staat garant voor warmte en gezelligheid. Het geeft namelijk veel licht en het is een mooi trefpunt voor gasten en bewoners. Bovendien kunt u de keuken op vele manieren indelen, waardoor het een unieke uitstraling krijgt.

Neem contact op

Kookeiland keukenopstelling

Een van de populairste opstellingen is de kookeiland variant. Dit is niet alleen een keuken, maar ook een plaats om te ontbijten of zitten met familie. Deze keukenopstelling creëert veel werkruimte en opbergruimte. Een keuken met kookeiland is namelijk voorzien van meer kastjes en lades.

Een kookeiland is echt het centrale middelpunt van deze keukenopstelling. Het is hierbij wel belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is.

Neem contact op

Hoekkeuken

De hoekkeuken staat ook wel bekend als een L-keuken. Deze keuken is zeer praktisch en is ontzettend ruimtebesparend. Er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van uitschuifbare draaicarrousels in de hoek van de keuken. Zo kunt u op een creatieve manier spullen opbergen die veel ruimte in beslag nemen.

Deze keuken is uitvoerbaar in verschillende opstellingen. Dat geeft meer mogelijkheden wanneer u bijvoorbeeld een kookeiland of een bar wilt plaatsen. Maar ook een eettafel of kastenwand bijvoorbeeld. De opstelling is naar eigen voorkeur te bepalen om zo een droomkeuken creëren!

Interieuradvies

Wilt u graag interieuradvies van een keukenspecialist bij het kiezen van uw keukenopstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken om de verschillende soorten keukens van dichtbij te bewonderen.

Neem contact op