design keuken
  1. Home
  2. Keukens
  3. Design Keuken

Design keukens om bij weg te dromen

Design keuken laten ontwerpen? Kom dan eens langs bij interieurspecialist Rijvo in Purmerend. Ieder huis heeft tenslotte een keuken nodig. Voor de een is het een noodzakelijk kwaad, voor de ander het uitgangspunt van het huis. De uitstraling en indeling van een keuken is een persoonlijke keuze, daarom heeft Rijvo een uitgebreid assortiment met de mooiste kwaliteitskeukens. Keller keukens is een Nederlandse fabrikant, die perfect inspeelt op de trends van het moment. Deze keukens zijn snel te leveren, mooi geprijsd en qua uitstraling is er voor elk wat wils. Eggermann küche is een Duitse fabrikant die al meer dan 100 jaar de meest speciale keukens maakt die er te vinden zijn. Elke kleur en elke afwerking; alles is mogelijk. Het eveneens Duitse merk NEXT125 is een van onze nieuwe merken, met prachtige kwaliteitskeukens! Op de begane grond en de eerste verdieping van ons pand zijn onze keukens te zien; kom inspiratie opdoen en laat u adviseren door onze specialisten.

Het keukenteam

Ons keukenteam bestaat uit Ruud Bijvoet, Paula Keet en Tara Bethlem.  Samen hebben zij al meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van design keukens. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en beschikken bovendien over een schat aan ervaring op het gebied van kwaliteit en materialen. Bij ons geen gehaaide verkooptrucs of ‘tekenen onder dwang’ , maar een mooi ontwerp en een eerlijk advies.  En lekkere koffie!

Design keuken op maat

Een design keuken heeft in het algemeen overkoepelende eigenschappen. Zo heeft de keuken vaak een greeploos design. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van luxe en stijlvolle materialen die de keuken een unieke uitstraling geef ten op zichte van andere soorten keukens. Verder word de keuken natuurlijk op maat voor u ontworpen en gemaakt.

Neem contact op

Design en functionaliteit

Niet alleen qua design, maar zeker ook voor een optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, vindt u bij ons meer dan voldoende ideeën. We hebben een ruim assortiment innovatieve apparatuur en slimme opbergoplossingen. We zorgen er graag voor dat uw keuken een droomkeuken wordt.

Een unieke design keuken

Laat u inspireren door de voorbeelden in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden. Eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig zijn aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Welke functie heeft de keuken? Wie maken er gebruik van en wat is er nodig om, elke dag weer, te genieten van een prachtige keuken? We zorgen samen voor de mooiste én de beste oplossing voor uw situatie. Kom eens bij ons langs in de showroom. Wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak zodat we alle tijd voor u hebben:[email protected]

Neem contact op

Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kom dan eens langs in onze showroom waar wij een compleet aanbod van keukens, materialen en apparatuur als bijvoorbeeld kranen hebben. Maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items