design keuken
  1. Home
  2. Keukens
  3. Design Keuken

Design Keuken

Design keuken laten ontwerpen? Kom dan eens langs bij interieurspecialist Rijvo in Purmerend. Ieder huis heeft tenslotte een keuken nodig. Voor de een is het een noodzakelijk kwaad, voor de ander het uitgangspunt van het huis. De uitstraling en indeling van een keuken is een persoonlijke keuze, daarom heeft Rijvo een uitgebreid assortiment met de mooiste kwaliteitskeukens: Het Duitse merk SieMatic is een van onze nieuwe merken, met prachtige kwaliteitskeukens!  Keller keukens is een Nederlandse fabrikant, die perfect inspeelt op de trends van het moment. Deze keukens zijn snel te leveren, mooi geprijsd en qua uitstraling is er voor elk wat wils.  Met Schuller hebben wij een zeer gewilde middenklasser in huis, met vele mogelijkheden. Eggersmann maakt al meer dan 100 jaar Duitse degelijkheid. Op de begane grond en de eerste verdieping van onze showroom pand zijn onze keukens te zien; kom inspiratie opdoen en laat u adviseren door onze specialisten. 

Brochure afbeelding Download onze brochure

Het keukenteam

Ons keukenteam bestaat uit Ruud Bijvoet, Jeanet van Beem-Schilder, Steffy Molenaar en Nick Kebel.  Samen hebben zij meer dan 80 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van keukens. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en beschikken bovendien over een schat aan ervaring op het gebied van kwaliteit en materialen. Bij ons geen gehaaide verkooptrucs of ’tekenen onder dwang’, maar een mooi ontwerp en een eerlijk advies.  En lekkere koffie!

Design keuken op maat

Een design keuken heeft in het algemeen overkoepelende eigenschappen. Zo heeft de keuken vaak een greeploos design. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van luxe en stijlvolle materialen die de keuken een unieke uitstraling geven ten opzichte van andere soorten keukens. Verder wordt de keuken natuurlijk op maat voor u ontworpen.

Neem contact op

Design en functionaliteit

Niet alleen qua design, maar zeker ook voor een optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, vindt u bij ons meer dan voldoende ideeën. We hebben een ruim assortiment inbouwapparatuur en slimme opbergoplossingen. We zorgen er graag voor dat uw keuken een droomkeuken wordt.

Een unieke design keuken

Laat u inspireren door de voorbeelden in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden. Eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig zijn aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Welke functie heeft de keuken? Wie maken er gebruik van en wat is er nodig om, elke dag weer, te genieten van een prachtige keuken? We zorgen samen voor de mooiste én de beste oplossing voor uw situatie. Kom eens bij ons langs in de showroom. Wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak zodat we alle tijd voor u hebben: [email protected]

Neem contact op

Loop door uw nieuwe keuken

Een keuken is een grote aanschaf, die u maar een aantal keer in uw leven doet. Meestal staat de keuken van uw dromen niet exact op uw maat in onze showroom, daarom maken wij altijd een 3D tekening van uw keuken. Ook kunt u met een VR-bril door de ruimte lopen, om precies te zien hoe het bij u thuis gaat worden! Dan bent u zeker van het ontwerp en de uitvoering, voordat wij gaan bestellen.

Neem contact op

Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kom dan eens langs in onze showroom waar wij een compleet aanbod van keukens, materialen, apparatuur en kranen hebben. Maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar.

U kunt ons altijd bellen via 088 10 50 400 of stel uw vraag direct via de mail [email protected]

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items