bijkeuken
  1. Home
  2. Keukens
  3. Bijkeuken

Bijkeuken

Een bijkeuken laten ontwerpen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen specialist in het ontwerpen van allerlei soorten keukens, maar ook voor een garderobe- of voorraadkast kunnen wij u zeker van dienst zijn. Of een kastenwand in de schuur of bijkeuken! Want waar laat u de dingen die u dagelijks gebruikt, maar waarvan u niet wilt dat iedereen ze ziet? Neem vrijblijvend eens contact op met onze specialisten om een bijkeuken op maat te laten ontwerpen.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat is een bijkeuken precies?

Een bijkeuken is een ruimte die (meestal) gecreëerd wordt  in het verlengde van de keuken.  In deze ruimte vindt u kasten, lades en bijvoorbeeld de wasmachine en de droger. Deze huishoudelijke ruimte maakt het mogelijk om allerlei spullen efficiënt en netjes op te bergen. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor de was- en droog voorzieningen hier te plaatsen. Hierdoor staat het ook wel bekend als een waskeuken of waskamer.

Neem contact op

Bijkeuken op maat

In elke woning heeft de bijkeuken een andere afmeting en in sommige gevallen wordt de ruimte later aangebouwd om extra ruimte te creëren. Het meest praktisch is het natuurlijk als de ruimte op maat wordt gemaakt. Wilt u in deze ruimte ook voorraad kwijt? Dan bespreken we samen met u wat uw wensen zijn en ontwerpen zo de ideale ruimte.

Een bijkeuken biedt enorm veel voordelen; alles is netjes opgeborgen en u heeft direct overzicht op de voorraden. En wat dacht u van sportschoenen, sportaccessoires, was- en schoonmaakmiddelen, de  stofzuiger en de kussens van uw tuinset? Overal wordt rekening mee gehouden.

Neem contact op

De garderobe

De garderobe is de plaats waar jassen, mantels, schoenen, laarzen, paraplu’s, hoeden, tassen en hondenriemen in worden opgeborgen en waar we het eerste langs lopen wanneer we thuiskomen. Toch is dit altijd een hekel punt, want er is eigenlijk nooit voldoende ruimte!  Geen wonder dus dat hier slimme oplossingen nodig zijn die doen wat ze beloven. Rijvo heeft dan ook een prachtig programma met oplossingen voor bijkeuken, voorraad en garderobekasten. Vraag eens naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Vrijblijvende offerte voor een bijkeuken

Heeft u ook een bijkeuken die nodig moet worden gerestyled? Of heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u de bijkeuken direct goed inrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of kom gewoon een langs! Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Neem contact op