Keukens

Alle soorten keukens vind je uitsluitend bij Rijvo. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom vindt u alle verschillende stijlen op het gebied van keukens. Van design- tot klassieke keukens en van landelijk tot modern. Alles is mogelijk.  Al 20 jaar lang hebben wij ervaring met het samenstellen van de mooiste keukens. Ook verzorgen wij alle werkzaamheden van het demonteren van de oude, tot het plaatsen en installeren van uw nieuwe keuken. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor een vrijblijvend kopje koffie.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Design soorten keukens

Onze design keukens hebben voorzien van een luxe uitstraling. Door het combineren van bijzondere kleuren en unieke materialen komt de verschillende soorten keukens tot leven.

Neem contact op

Klassieke soorten keukens

Een klassieke keuken zorgt voor een warme uitstraling en haalt de sfeer van toen, terug naar nu. De ouderwetse schouwen die in de keuken verwerkt zitten, een ijzeren fornuis en de klassieke afwerkingen zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Neem contact op

Landelijke soorten keukens

Landelijke keukens brengen, net als klassieke keukens, de tijd van vroeger terug. De vaak gebruikte houten afwerking zorgt voor een warme sfeer. Door te kiezen voor moderne materialen ontstaat een unieke mix die zich vormt tot een unieke, landelijke keuken.

Neem contact op

Garantie en service

Op al onze keukens is garantie van toepassing. Wettelijk gezien is de fabrieksgarantie 2 jaar vanaf levering, maar veel leveranciers bieden een uitgebreider garantie en service pakket voorzien van meerdere mogelijkheden. Gebruik ons serviceformulier wanneer u onverhoopt hulp nodig heeft.

Heeft u nog geen idee hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Bekijk dan onze keukenopstelling inspiratie pagina voor meer creatieve inbreng.

Kom langs in de showroom

Wilt u alle soorten keukens liever eens met eigen ogen bewonderen? Kom dan gerust vrijblijvend eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Onze keukenspecialisten staan altijd voor u klaar.

 

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items