Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Bij ons vindt u alle soorten keukens. Van design- tot klassieke keukens en van landelijk tot modern. Alles is mogelijk.  Al 20 jaar lang hebben wij ervaring met het samenstellen van de mooiste keukens. Ook verzorgen wij alle werkzaamheden van het demonteren van de oude, tot het plaatsen en installeren van uw nieuwe keuken. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor een vrijblijvend kopje koffie.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Design keukens

Luxe keukens van hoge kwaliteit

Onze design keukens hebben voorzien van een luxe uitstraling. Door het combineren van bijzondere kleuren en unieke materialen komt de keuken tot leven.

Neem contact op

Klassieke keukens

Klassiek in een modern jasje

Een klassieke keuken zorgt voor een warme uitstraling en haalt de sfeer van toen, terug naar nu. De ouderwetse schouwen die in de keuken verwerkt zitten, een ijzeren fornuis en de klassieke afwerkingen zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Neem contact op

Landelijke keukens

Nostalgisch en ideaal voor nu

Landelijke keukens brengen, net als klassieke keukens, de tijd van vroeger terug. De vaak gebruikte houten afwerking zorgt voor een warme sfeer. Door te kiezen voor moderne materialen ontstaat een unieke mix die zich vormt tot een unieke, landelijke keuken.

Neem contact op

Garantie en service

Verken de mogelijkheden

Op al onze keukens is garantie van toepassing. Wettelijk gezien is de fabrieksgarantie 2 jaar vanaf levering, maar veel leveranciers bieden meer mogelijkheden. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot garantie.

Ook vindt u hier alle links naar de serviceformulieren en pagina’s van onze leveranciers van inbouwapparatuur.

Heeft u nog geen idee hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Bekijk dan alle keukenopstellingen voor meer informatie.

 

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items