MENUMENU

Ieder huis hoort over topsanitair te beschikken

Van sanitaire voorzieningen tot complete badkamers

In onze showroom bieden we je een uitgebreid assortiment sanitair producten. We zijn er niet alleen voor complete badkamer make-overs, maar ontvangen je ook graag voor alleen badkamer onderdelen en/of -decoratie. Er zijn tal van mogelijkheden! Misschien ben je wel alleen op zoek naar een nieuw toilet of een modern badkamermeubel om op deze manier je badkamer een andere uitstraling te geven. We ontvangen je graag in onze showroom zodat je onze diversiteit aan sanitaire voorzieningen kunt bekijken om zo een passende keuze voor jouw huis te maken. Klik hier voor de openingstijden.

Thuisadvies op maat

Behoefte aan een badkamer op maat vanwege bijvoorbeeld de fysieke gesteldheid? Tijdens een thuisadvies op maat neemt onze sanitairspecialist desgewenst uitgebreid al jouw wensen door om na te gaan waar de behoeftes liggen. Aan de hand van deze wensen en technische aspecten worden sanitaire oplossingen of zelfs een complete badkamer op persoonlijke situaties afgestemd. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de comfort douche zelf, maar ook om de bijbehorende accessoires. Een vrijblijvend advies op maat? Maak gerust een kosteloze afspraak op een dag en tijdstip naar keuze.

Elk huis is uniek en iedereen heeft z’n eigen wensen

Sanitair

Service & persoonlijk advies

Wil je alleen even rondkijken of juist liever gelijk een afspraak maken om advies te krijgen? De keuze is aan jou, want wij staan op iedere gewenste manier voor je klaar. We leveren service van A tot Z voor een compleet nieuwe sanitaire ruimtes, maar helpen je ook graag wanneer je alleen op zoek bent naar B(adkamermeubels of -decoratie). Onze sanitair specialisten voorzien je graag van advies en nemen de tijd om jouw wensen te bespreken.

 

Vooruitkijken

Ben je of ga je qua leeftijd richting de 65+? Dan doe je er verstandig aan direct voor comfort sanitair te kiezen. Ondanks dat je er liever niet bij stil staat, leert de ervaring ons dat men er verstandig aan doet toch vooruit te blijven kijken. Wellicht zijn er op het moment nog geen maatregelen nodig, maar het zou toch zonde zijn als je nieuwe badkamer over een aantal jaar alweer aangepast moet worden? Laat je daarom goed informeren door onze adviseurs.

 

Meer weten over comfort sanitair? Geheel vrijblijvend komen wij bij je thuis om advies te geven over mogelijke (hulp)middelen in iedere specifieke situatie. Samen bekijken we hoe we het gebruik van de badkamer kunnen vergemakkelijken en het comfort kunnen verhogen.

Enorme diversiteit aan sanitaire voorzieningen