1. Home
  2. Interieur Producten
  3. Moderne Badkamer

Een droombadkamer volledig op maat

Topklasse sanitair van een badkamerspecialist

Ons team telt vier ervaren badkamerspecialisten met meer ieder meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van moderne kamers. Wij kunnen het complete traject voor u verzorgen, van ontwerp tot  decoratie. Wij komen de oude situatie van de badkamer geheel vrijblijvend bij u opnemen, zodat we goed zijn voorbereid. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en vrijblijvend advies van een specialist.

Wat zit er allemaal in een ‘all-in’ moderne badkamer?

Rijvo kan de complete metamorfose realiseren van uw nieuwe badkamer.  Wij leveren uitsluitend topkwaliteit en zijn geen dertien-in-een-dozijn winkel. De allermooiste badkamers volledig naar uw wens, van ontwerp  tot nazorg: zorgeloze zekerheid. Wat komt er zoal kijken bij het installeren van een badkamer?

  • Sloopwerk
  • Installatie­werk (loodgieter,elektra)
  • Stucwerk
  • Timmerwerk
  • Tegel­werk
  • Kitwerk
  • Afmonteren
  • Afvoeren restafval

Dit alles, inclusief 5 jaar garantie op het geheel. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Haal het beste van buiten naar binnen

De zon is een bron van leven. Ze geeft energie en zonlicht voedt ons. Het ultraviolette licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine houdt onze weerstand op peil. Dagelijks een lage dosis UV is bewezen veilig en belangrijk voor ons algehele welzijn. Een tekort aan vitamine D kan extreme vermoeidheid en een gevoel van depressiviteit veroorzaken. De energie van infraroodlicht dringt diep door in de huid, waardoor moleculen in beweging komen en zo warmte geven. Hierdoor stijgt de lichaamstemperatuur terwijl de omgeving koel aanvoelt.
Naast een weldadig en ontspannend gevoel vermindert infraroodstraling rug- en nekklachten, spierpijn, stimuleert het de doorbloeding en verkort de dagelijkse opstarttijd bij reuma.

Neem contact op

3D badkamer visualisatie & realisatie

We zijn ons ervan bewust dat elk huis uniek is en iedereen eigen wensen heeft. Onze deskundigen verzorgen het exclusieve ontwerp van uw nieuwe badkamer. Precies afgestemd op uw huis en situatie. Persoonlijk maatwerk, waarbij met alles rekening wordt gehouden.

Na een  intakegesprek, waarin wij goed luisteren naar uw wensen, maken wij een digitale 3D-impressie van het badkamer ontwerp. Op basis daarvan kan uw droombadkamer stap voor stap worden gerealiseerd. We hebben in de afgelopen decennia al meer dan 1000 badkamers en exclusieve designs verzorgd. Wij tonen u  graag inspirerende voorbeelden en zijn altijd benieuwd naar uw ideeën!

 

Neem contact op

pvc vloer in badkamer gelegd
3d badkamer
badkamer
Neem de volledige inspiratietour