MENUMENU

Duurzame verf met respect voor mens en natuur

Krijtverf, kalkverf en betonlook verf

In ons inspiratiecentrum vind je een prachtig assortiment aan duurzame verfsoorten. Krijtverf, kalkverf en betonlook verf zijn de laatste jaren erg in trek en aan deze behoefte wilden we graag gehoor geven. Om deze reden zijn we officieel dealer geworden van Pure & Original.

Pure & Original is tien jaar geleden opgezet door Erwin Floor. Voor het bouwen van hun huis zocht Floor inspiratie bij Vlaamse, landelijke woningen. Deze huizen hebben mooie wanden met intensieve, donkere kleuren en prachtige kleur nuances. Ze kwamen in contact met een klein fabriekje in België die deze verf voor ze kon produceren. Niet veel later kwamen de eerste potten verf binnen en kon het schilderen beginnen. De verf was prachtig en de eerste strepen met Pure & Orginal waren gezet.

Rijvo | Pure & Original

Natuurlijke pigmenten en geen chemische toevoegingen

Focus op duurzaamheid

De verf van Pure & Original is niet alleen mooi, het is ook nog duurzaam. De verf wordt gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten en bevat geen chemische toevoegingen. Doordat alle verf wordt gekleurd met minerale pigmenten heeft de verf een prachtige kleur en uitstraling en geeft een super goede dek kracht. Daarnaast is de verf zo veel mogelijk op waterbasis, en bevat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen. Door de bewuste keuze voor deze ingrediënten is de kans op een allergische reactie minimaal. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van verschillende verf soorten. Mat, hoogglans, poederzacht of veel kleurnuance. De verven zijn onder andere toepasbaar op wanden, deuren, meubels en vloeren.

Een goed gekozen kleur verrijkt je woning