Keukens om bij weg te dromen

Ieder huis heeft een keuken nodig. Voor de een is het een noodzakelijk kwaad, voor de ander het uitgangspunt van het huis. De uitstraling en indeling van een keuken is een persoonlijke keuze, daarom heeft Rijvo een uitgebreid assortiment met de mooiste kwaliteitskeukens. Keller keukens is een Nederlandse fabrikant, die perfect inspeelt op de trends van het moment. Deze keukens zijn snel te leveren en qua uitstraling is er voor elk wat wils. Eggermann kuchen is een Duitse fabrikant die al meer dan 100 jaar de meest speciale keukens maakt die er te vinden zijn. Elke kleur en elke afwerking; alles is mogelijk. En van een Eggersmann keuken kunt u zonder problemen 25 jaar genieten. Op de eerste verdieping van ons pand vindt u onze keukenshowroom; kom inspiratie opdoen en laat u adviseren door onze specialisten.

Design en functionaliteit

Niet alleen qua design, maar zeker ook voor een optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, vindt u bij ons meer dan voldoende ideeën. We hebben een ruim assortiment innovatieve apparatuur en slimme opbergoplossingen. We zorgen er graag voor dat uw keuken een droomkeuken wordt.

Een unieke design keuken

Laat u inspireren door de vele ideeën in onze grote showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden. Eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig zijn aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Welke functie heeft de keuken? Wie maken er gebruik van en wat is er nodig om, elke dag weer, te genieten van een prachtige keuken? We zorgen samen voor de mooiste én de beste oplossing voor uw situatie. Kom eens bij ons langs in de showroom. Wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak zodat we alle tijd voor u hebben: keukendesign@rijvo.nl

Neem contact op

Neem de volledige inspiratietour