Inbouwhaard

Met een inbouwhaard kunt u na een koude, gure herfstdag genieten van de dansende vlammen en de gloeiende warmte. Een perfecte manier om even samen te ontspannen en verhalen te delen. Als dealer van Faber en Dimplex bent u bij ons aan het juiste adres voor een elektrische- of gashaard. Wij bieden meerder mogelijkheden op het gebied van binnen haarden. Zo kunt u kiezen voor haarden met of zonder afstandsbediening en haarden voorzien van unieke sfeerverlichting. En voor de moderne mensen onder ons, kunnen wij de elektrische haard zelfs aansluiting op uw domotica-systeem.

Voor al uw interieurwensen kunt u bij onze vakmensen terecht. Profiteer van onze scherpe prijzen!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Faber haarden

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gas- en elektrische haarden. Met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. De haarden van Faber zijn voorzien van moderne en innovatieve technieken. De passie van Faber gaat het vuur voorbij! Samen genieten van de sfeer die een haard met zich mee brengt. Met Faber haarden zorgt voor een luxe uitstraling van de ruimte. Gezelligheid en warmte rondom het vuur.

Kijk op www.faber-fires.eu voor deze haard collectie en meer informatie over de verschillende haarden.

Voordelen inbouwhaard

Een inbouwhaard is in de meeste gevallen voorzien van meerdere openingen waar warme lucht doorheen gaat. Hierdoor is het mogelijk om met speciale buizen verschillende ruimtes in uw huis te kunnen verwarmen. Naast dat de woning verwarmt wordt, zorgt een inbouwhaard ook nog eens voor een kostenbesparingseffect. Ook zorg een inbouwhaard voor een nieuwe uitstraling aan uw interieur.

Neem contact op

Diplex elektrische sfeerhaarden

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch. Dat wil zeggen dat de illusie van levensecht vuur wordt gecreëerd. Voorzien van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Geniet van de sfeer, rust en behaaglijkheid van deze fijne sfeerhaarden.

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek.

Bezoek www.dimplex-fires.eu, en bekijk deze prachtige collectie.

Inbouwhaard kopen?

Ben je overtuigd van de vele voordelen die een inbouwhaard biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een afspraak maken om samen met ons uw wensen door te spreken en de mogelijkheden in uw woning te beoordelen. Op verzoek maken wij een interieurontwerp op maat aan. Spontaan eens langskomen in onze showroom? Ook dat is geen probleem! Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items