Inbouwhaard

Met een inbouwhaard kunt u na een koude herfstdag genieten van de dansende vlammen en even samen ontspannen en verhalen delen.  Zoals een vuur in de natuur de wilde dieren op afstand houdt, zo sluit u thuis de wereld even buiten. Als dealer van Faber en Dimplex bent u bij ons aan het juiste adres voor een elektrische- of gashaard. Met of zonder afstandsbediening, aansluiting op uw domotica-systeem of sfeerverlichting in de haard.  Vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Elektrische haarden kunnen onze vakmensen voor u inbouwen. Gashaarden kunnen wij leveren tegen een scherpe prijs.

Samen genieten

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gas- en elektrische haarden. Met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. De haarden van Faber zitten vol met moderne en innovatieve technieken. De passie van Faber gaat het vuur voorbij! Samen genieten van sfeer, gezelligheid en warmte rondom het vuur. Daar gaat het om. Tijd voor familie, vrienden en elkaar. Een plek om te praten, te luisteren en te genieten van verhalen.

Kijk op www.faber-fires.eu voor de hele collectie en meer informatie over de verschillende haarden.

Neem contact op

De illusie van vuur

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Het vuur van een inbouwhaard brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek.

Kijk op www.dimplex-fires.eu voor de hele collectie

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items