Inbouwhaard met eigentijdse stijlen

Na een koude herfstdag genieten van de dansende vlammen, even samen ontspannen en verhalen delen.  Zoals een vuur in de natuur de wilde dieren op afstand houdt, zo sluit u thuis de wereld even buiten.

Als dealer van Element 4, Faber en Dimplex bent u bij ons aan het juiste adres voor een gas inbouwhaard, elektrische inbouwhaard of houtkachel. Met of zonder afstandsbediening, aansluiting op uw domotica-systeem of sfeerverlichting in de haard.  Vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Meer dan een warmtebron

Element4 produceert eigentijdse haarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staan in alle ontwerpen centraal. Ook innovatie speelt een belangrijke rol. Zowel qua techniek als vormgeving. En dat spreekt designliefhebbers over de hele wereld aan. Een haard van Element4 is dan ook veel meer dan een warmtebron, het is een designstuk met karakter en een verrijking van uw interieur.

Kijk op www.element4.nl voor de hele collectie.

Neem contact op

Samen genieten

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook een stoere houtkachel of een buitenhaard. Met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis.

De passie van Faber gaat het vuur voorbij! Samen genieten van sfeer, gezelligheid en warmte rondom het vuur. Daar gaat het om. Tijd voor familie, vrienden en elkaar. Een plek om te praten, te luisteren en te genieten van verhalen.

Kijk op www.faber-fires.eu voor de hele collectie

Neem contact op

De illusie van vuur

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek.

Kijk op www.dimplex-fires.eu voor de hele collectie

Neem contact op

Neem de volledige inspiratietour