Inbouwhaard

Met een inbouwhaard kunt u na een koude herfstdag genieten van de dansende vlammen en even samen ontspannen en verhalen delen.  Zoals een vuur in de natuur de wilde dieren op afstand houdt, zo sluit u thuis de wereld even buiten. Als dealer van Faber en Dimplex bent u bij ons aan het juiste adres voor een elektrische- of gashaard. Met of zonder afstandsbediening, aansluiting op uw domotica-systeem of sfeerverlichting in de haard.  Vraag onze adviseurs voor meer informatie. Elektrische haarden kunnen onze vakmensen voor u inbouwen. Gashaarden kunnen wij leveren tegen een scherpe prijs.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Samen genieten met een inbouwhaard

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gas- en elektrische haarden. Met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. De haarden van Faber zitten vol met moderne en innovatieve technieken. De passie van Faber gaat het vuur voorbij! Samen genieten van sfeer, gezelligheid en warmte rondom het vuur. Daar gaat het om. Tijd voor familie, vrienden en elkaar. Een plek om te praten, te luisteren en te genieten van verhalen.

Kijk op www.faber-fires.eu voor de hele collectie en meer informatie over de verschillende haarden.

Waarom een inbouwhaard?

Een inbouwhaard is in de meeste gevallen voorzien van meerdere openingen waar warme lucht doorheen gaat. Hierdoor is het mogelijk om met speciale buizen verschillende ruimtes in uw huis te kunnen verwarmen. Naast dat de woning verwarmt wordt, zorgt een inbouwhaard ook nog eens voor een kostenbesparingseffect en geeft het een luxe uitstraling aan het interieur.

Neem contact op

De illusie van vuur

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Het vuur van een inbouwhaard brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek.

Kijk op www.dimplex-fires.eu voor de hele collectie

Inbouwhaard kopen?

Ben je overtuigd van de vele voordelen die een inbouwhaard biedt? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op, zodat er afspraak gemaakt kan worden om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden in uw woning te beoordelen. Spontaan eens langskomen in onze showroom? Ook dat is geen probleem! Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items