Deuren

Deuren als verlengstuk van uw interieur

De tijd dat we binnendeuren als pure gebruiksvoorwerpen zien ligt inmiddels achter ons. Vandaag de dag maken deuren deel uit van het interieur en zijn ze net zo belangrijk als andere meubelstukken. Binnendeuren dragen echt bij aan een de totale uitstraling van uw woning. Onze adviseur René is gespecialiseerd in design deuren en hun technische aspecten. Hij helpt u dan ook graag in uw zoektocht naar de ideale deur. Rijvo is dealer van onder andere Svedex en Weekamp deuren. In uw zoektocht naar de ideale deur kunt u in onze showroom een selectie zien van de deuren die wij aanbieden.

 

Svedex: Uw ideale binnendeur

Deuren zijn er tegenwoordig in heel veel verschillende soorten, dus hoe begint u uw zoektocht naar een nieuwe binnendeur? Welke stijl spreekt u aan? Voor welke ruimte zoekt u een nieuwe deur? Wilt u een deur die direct klaar is om af te hangen of wilt u de deur zelf nog schilderen en voorzien van deurbeslag? Allerlei vragen die van belang zijn om tot uw ideale deur te komen. Wij helpen u graag met advies op maat.

Compleet afgelakte deuren

Gemak dient de mens. Svedex onderscheidt zich met hun compleet afgelakte Superlak® stijldeuren. Dat zijn deuren voorzien van glasopeningen, panelen en/of lijnfresingen. Alle stijldeuren zijn afgewerkt met de unieke Svedex Superlak®. Hierdoor is schilderen van deze deuren niet meer nodig. Uniek aan deze pantserlak is dat deze niet verkleurt en uitermate slijt- en krasvast is. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de lak. Daarnaast zijn de deuren voorzien van alle benodigde boringen en is ook het slot al voor u gemonteerd. Deuren voorzien van glasopeningen worden inclusief gemonteerd gehard veiligheidsglas geleverd. Kortom, als u kiest voor een deur van Svedex kiest u voor een kant-en-klare binnendeur. Al sinds 1954 brengt deze oer-Hollandse deurenfabrikant een veelzijdige en betaalbare collectie Superlak® stijldeuren op de markt.
Een deel van hun collectie is in onze showroom te bekijken, maar uiteraard is de gehele Svedex collectie bij ons verkrijgbaar.

Kijk voor alle deuren op www.svedex.nl

Neem contact op

Weekamp inspireert!

Uw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Met onze deuren helpen wij u graag uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Weekamp Deuren zijn echte stijlmakers: zo is uw voordeur het visitekaartje van uw woning en maken binnendeuren uw interieur pas écht compleet. Uiteraard hebben wij ook bijpassende terras- en garagedeuren in ons programma, zodat de door u gekozen stijl tot in de finesses doorgevoerd kan worden.
In onze showroom zijn enkele deuren aanwezig, maar het hele programma kan door ons geleverd worden. Kijk voor meer info op www.weekampdeuren.nl

 

Neem contact op

Neem de volledige inspiratietour