design woonaccessoires
  1. Home
  2. Interieur Producten
  3. Design woonaccessoires

Design woonaccessoires

Design woonaccessoires kopen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Midden in onze showroom vindt u woonwinkel Emporio Lifestyle. Een prachtige (cadeau)shop met de mooiste zaken op het gebied van interieurdecoratie en -styling. Naast de winkel, met duizenden soorten design woonaccessoires, bent u bij Emporio ook op het juiste adres voor op uw wensen samengestelde (zijden) bloemstukken en kunstplanten. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt zijn zij vernieuwend op het gebied van styling en decoratie.

Verschillende soorten design woonaccessoires

Samen met onze partners kunnen wij zorgen voor elementen op maat zoals (epoxy)panelen, spiegels, standaards, zuilen en andere kunst op maat. Een gouden combinatie van creativiteit, vakmanschap, pure passie en groene vingers. Een unieke en inspirerende winkel die verschillende concepten samenbrengt: interieurontwerp, interieurdecoratie, bloemcreaties en creatieve kunst onder één dak. Vanaf oktober is de gehele winkel in kerstsfeer en is Emporio hét adres voor uw kerstdecoratie. Emporio Lifestyle biedt echter ook een groot aanbod aan exceptionele lifestyle producten en bijzondere ‘one of a kind’ accessoires. Designproducten, maar ook populaire lifestyle- en huidverzorgingsproducten: Echte eyecatchers voor in uw huis! Emporio kan op verzoek ook bij u thuis komen kijken en daarna specifiek op uw woning gericht inkopen.

De handbeschilderde items van Doortje IJpelaar

Als verkooppunt van de collectie van Doortje IJpelaar treft u bij ons de handbeschilderde vazen in diverse maten en kleuren. Meerdere keren per jaar komt de nieuwe collectie binnen; een echte happening omdat deze collectors items meestal de deur uit vliegen!  De nieuwste vazen komen voor de zomervakantie van 2020 binnen.

De items zijn uniek; geen twee vazen zijn identiek.

Neem contact op

Geur is beleving

Emporio is officieel dealer van de Baobab Collection. De geurkaarsen staan bekend om hun heerlijke geuren en hun bijzondere uitstraling. De prachtige collecties vinden aftrek bij klanten over de hele wereld. In onze showroom hebben wij een greep uit de totale collectie en meerdere keren per jaar krijgen wij nieuwe aanvullingen. Kom eens kijken in onze showroom naar deze bijzondere geurkaarsen, huisparfums en diffusers!

Om uw kaars op een mooie, gelijkmatige manier te laten uitbranden en zo lang mogelijk plezier te hebben van uw aankoop, adviseren wij op deze pagina te kijken voor de instructie.

Neem contact op

Grote collectie kunstbloemen- en planten

Emporio heeft een grote collectie kunstbloemen- en planten. Deze items zijn los te koop in onze shop, maar wij maken graag een prachtige compositie voor u compleet met vaas of pot. De bloemen en planten zij niet van echt te onderscheiden en blijven  jarenlang mooi (mits niet in vol zonlicht geplaatst).

Ook voor buiten hebben wij diverse soorten kunstplanten; praktisch en altijd mooi!

Neem contact op

Abonnement voor uw bedrijf; periodiek nieuwe items op tafel

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor het periodiek stylen van uw kantoor, restaurant of winkel met bloemen, planten, decoratie en/of kerstartikelen. Wilt u een frisse nieuwe look, of gaat u een nieuwe zaak starten? Samen met de interieurdesigners van Rijvo, maken wij een compleet plan van inrichting tot de styling. Kom een keer vrijblijvend langs in Purmerend, de koffie staat voor u klaar!

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items