Design woonaccessoires

Design woonaccessoires kopen? Binnenkort vindt u hier ons uitgebreide assortiment luxe woon- badkamer- en keukenaccessoires! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

 

Brochure afbeelding Download onze brochure

Geur is beleving

Emporio is officieel dealer van de Baobab Collection design woonaccessoires. De geurkaarsen staan bekend om hun heerlijke geuren en hun bijzondere uitstraling. De prachtige collecties vinden aftrek bij klanten over de hele wereld. In onze showroom hebben wij een greep uit de totale collectie en meerdere keren per jaar krijgen wij nieuwe aanvullingen. Kom eens kijken in onze showroom naar deze bijzondere geurkaarsen, huisparfums en diffusers!

Om uw kaars op een mooie, gelijkmatige manier te laten uitbranden en zo lang mogelijk plezier te hebben van uw aankoop, adviseren wij op deze pagina te kijken voor de instructie.

Neem contact op

Design woonaccessoires van l’Erbolario

L’Erbolario staat helemaal in het teken van natuurlijke verzorging. De naam van het merk is dan ook afgeleid van het verzamelen van kruiden in de velden in Italië, om de gunstige eigenschappen te bestuderen. L’Erbolario onderscheidt zich door de natuurlijke oorsprong van hun ingrediënten, subtiel geparfumeerd zonder enige kunstmatige stoffen, en aantrekkelijk verpakt.

Geweldig om cadeau te krijgen, maar uiteraard ook om jezelf te verwennen!

Neem contact op