1. Home
  2. Interieur Producten
  3. Design woonaccessoires

Design woonaccessoires

Midden in onze showroom vindt u woonwinkel Emporio Lifestyle. Een prachtige (cadeau)shop met de mooiste zaken op het gebied van interieurdecoratie en -styling. Naast de winkel met duizenden design woonaccessoires bent u bij Emporio ook op het juiste adres voor op uw wensen samengestelde (zijden) bloemstukken en kunstplanten. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt zijn zij vernieuwend op het gebied van styling en decoratie.

Samen met onze partners kunnen wij zorgen voor elementen op maat zoals (epoxy)panelen, spiegels, standaards, zuilen en andere kunst op maat. Een gouden combinatie van creativiteit, vakmanschap, pure passie en groene vingers. Een unieke en inspirerende winkel die verschillende concepten samenbrengt: interieurontwerp, interieurdecoratie, bloemcreaties en creatieve kunst onder één dak. Vanaf oktober is de gehele winkel in kerstsfeer en is Emporio hét adres voor uw kerstdecoratie. Emporio Lifestyle biedt echter ook een groot aanbod aan exceptionele lifestyle producten en bijzondere ‘one of a kind’ accessoires. Designproducten, maar ook populaire lifestyle- en huidverzorgingsproducten: Echte eyecatchers voor in uw huis! Emporio kan op verzoek ook bij u thuis komen kijken en daarna specifiek op uw woning gericht inkopen.

Abonnement voor uw bedrijf; periodiek nieuwe items op tafel

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor het periodiek stylen van uw kantoor, restaurant of winkel met bloemen, planten, decoratie en/of kerstartikelen. Wilt u een frisse nieuwe look, of gaat u een nieuwe zaak starten? Samen met de interieurdesigners van Rijvo, maken wij een compleet plan van inrichting tot de styling. Kom een keer vrijblijvend langs in Purmerend, de koffie staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem de volledige inspiratietour