natuursteen wandtegels
  1. Home
  2. Wandtegels
  3. Natuursteen wandtegels

Natuursteen wandtegels

Natuursteen wandtegels zijn graag gezien in woningen. Dit komt door de unieke structuur en de luxe uitstraling. Natuursteen kan overal in de woning worden toegepast, bijvoorbeeld als achterwand van een badkamermeubel. Zo krijg je een robuuste en stoere sfeer in de badkamer. Populaire soorten natuursteen voor in de badkamer zijn o.a. marmer, graniet, leisteen en kwartsiet. Natuursteen geeft een natuurlijke uitstraling en is te combineren met alle interieurstijlen. Het unieke aan natuursteen is dat elke tegel anders is! Natuursteen kan worden behandeld door het te schuren, te polijsten of te zoeten. Voor toepassingen in de badkamer is gepolijst natuursteen het meest praktisch, omdat dit beter bestand is tegen de vorming van kalk. Bij gebruik van marmer in de badkamer worden de tegels voorzien van een speciale beschermlaag, omdat het ruwe materiaal zeer gevoelig is.

Voordeel van natuursteen wandtegels

Het voordeel van deze soort wandtegel, is dat deze, in vergelijking met bijvoorbeeld keramische wandtegels, helemaal massief zijn waardoor beschadigingen minder opvallen. Ook houdt natuursteen warmte goed vast, en is het een natuurlijke geleider waardoor het zeer geschikt is  voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

En bent u weg van de uitstraling van natuursteen, maar schrikt de prijs of de gevoeligheid van sommige soorten u af; dan kunt u uiteraard ook kiezen voor keramische tegels met de tekening van natuursteen. Tegenwoordig bijna niet van echt te onderscheiden!

Natuursteen wandtegels kopen

Natuursteen wandtegels kopen om échte mooie wanden te creëren? Al onze tegels van natuursteen sluiten aan bij uw wensen. Het blijft een natuurproduct en elke soort heeft haar eigen kenmerken en toepassingsmogelijkheden. Heeft u interesse in natuursteen? Laat u dan goed informeren door één van onze adviseurs. Zij kunnen u precies vertellen welke soort geschikt is voor welke toepassing/ruimte! Neem vandaag nog contact met ons op.

 

 

Brochure afbeelding Download onze brochure