wandtegels
  1. Home
  2. Tegels
  3. Wandtegels

Wandtegels

Wandtegels kopen voor uw badkamer? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Bij ons vindt u het complete aanbod van tegels tot complete badkamers. Komt u vrijblijvend eens langs in onze showroom in Purmerend. Hier staan onze tegel- en badkamer adviseurs tot uw beschikking bij het kiezen van de juiste wandtegel. Wilt u meer informatie over ons assortiment? Leest u gerust verder.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wandtegels van keramiek

Keramische wandtegels worden het meest gebruikt. Mensen kiezen voor deze fraaie wandtegel omdat hij praktisch is en in diverse patronen en kleuren beschikbaar is.

Neem contact op

Wandtegels van natuursteen

Natuursteen wandtegels zorgen voor een mooie, sfeervolle en vooral duurzame uitstraling in uw interieur. Het aanbod in kleuren voor deze soort tegel is eindeloos. Naast de de tijdloze uitstraling zorgt dit ervoor dat deze wandtegel steeds vaker wordt toegepast in diverse ruimtes.

Neem contact op

Mozaiek wandtegels

Het toepassen van mozaïek creëert een aparte sfeer in uw woning. Dit komt door de verschillende kleurschakeringen die in het mozaïek verwerkt zijn. Ook is deze tegelsoort makkelijk schoon te houden, waardoor het veel terug te zien is in alle soorten keukens, badkamer en toilet.  Wilt u meer informatie? Lees dan meer over mozaïek wandtegels.

Neem contact op

Overige soorten

Naast bovengenoemde tegelsoorten zijn er nog meer soorten tegels te gebruiken als wandtegel die tegelijkertijd ook als vloertegel te gebruiken zijn. Dit zijn bijvoorbeeld houtlook tegels en marmerlook tegels.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items