tegels met relief in slaapkamer
  1. Home
  2. Vloertegels
  3. Tegels met relief

Tegels met relief

Tegels met reliëf zijn fraaie tegels voor wand- of vloer die voorzien zijn van een structuur of hoogteverschil. Dit zorgt voor een speels effect. Deze tegels reflecteren minder licht, zodat waterspatten en vuil minder snel zichtbaar zijn. In ons assortiment vindt u diverse tegel met een reliëf, van linnenlook tot houtsculptuur, in diverse afmetingen en kleuren.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Kenmerken van tegels met relief

  • Fraaie hoogteverschillen met schaduwwerking.
  • Structuur van textiel of karpet.
  • Unieke en opvallende uitstraling.
  • Verkrijgbaar in mat- en glans afwerking.
  • Gemakkelijk te onderhouden.

Neem contact op

De mogelijkheden

Tegels met reliëf hebben verschillende afwerkingen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld mat, glans,  en in het oog springende kleuren. Ook een glinstertje of een metallic detail is mogelijk.

De structuur is in de tegel gestanst, dus veel beter zichtbaar dan bij een gemêleerde- of gemarmerde tegel.

Neem contact op

Onderhoud

Het onderhoud van tegels is natuurlijk niet onbelangrijk. Zo zijn water- en vetspatten veel minder zichtbaar op tegels met een structuur!  En ook reflecteren deze tegels het licht veel minder dan effen (glanzende)  tegels, wat natuurlijke en minder klinische uitstraling geeft. Ook deze tegels zijn keramisch en makkelijk in onderhoud. Wel zo fijn toch?

Contact

Wilt u de tegels eens bekijken? Kom dan vrijblijvend eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Onze tegelspecialisten helpen u graag.

Neem contact op