houtlook tegels
 1. Home
 2. Vloertegels
 3. Houtlook tegels

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn op dit moment enorm populair. Je ziet ze steeds vaker in onder andere woonkamers en badkamers. Kom dan ook vrijblijvend eens langs bij Rijvo. Wij zijn specialist in alle soorten vloertegels, waaronder ook de houtlook vloertegels. Maak vrijblijvend een afspraak met onze tegelspecialisten of kom langs wanneer u dat uitkomt.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat zijn houtlook tegels precies?

Houtlook tegels, de naam zegt het al, zijn tegels die de uitstraling van hout hebben. Met deze tegels wordt de sfeer van een echte houten vloer gecreëerd. Dit kan onder andere toegepast worden in de woonkamer. Daarnaast word er ook steeds vaker gekozen om de houtlook tegel in een badkamer te plaatsen. Ook badkamers worden steeds moderner en unieker. Hierdoor sluit de tegel met houtmotief goed aan bij het hedendaagse design van een badkamer.

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van houtlook tegels?

Houtlook tegels bieden naast een geweldige uitstraling ook enorm veel voordelen. Het is dan ook logisch te verklaren dat deze tegel op dit moment enorm populair is bij mensen die een nieuw huis hebben gekocht of de huidige badkamer gaan verbouwen. Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Duurzaam
 • Slijt en krasvast
 • Heel makkelijk te onderhouden
 • Niet te onderscheiden van echt hout
 • Mogelijkheid om te combineren met vloerverwarming

Tegels met houtstructuur en vloerverwarming

De tegel met hout structuur biedt dus enorm veel voordelen. Een voordeel wat vaak de doorslaggevende keuze geeft voor deze tegel is dat het te combineren is met een vloerverwarming. Dus bent u op zoek naar een moderne en hippe tegel, maar wilt u aan de andere kant warme voeten in de badkamer? Dan is de houtlook tegel de beste keuze voor u.

In vele formaten verkrijgbaar

Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor bent u niet gebonden aan een bepaalde maat en is de tegel toegangkelijk voor iedere badkamer.

Neem contact op

Onderhoudstips

De badkamer is een ruimte die vaak moet worden schoongemaakt. U wilt natuurlijk niet dat het onderhoud al te veel tijd in beslag neemt. Met de houtlook tegel is dat probleem opgelost. De tegel is heel makkelijk te onderhouden en behoudt zijn geweldige uitstraling heel lang bij een goed onderhoud van de tegel. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 • Makkelijk te onderhouden met reguliere schoonmaakmiddelen
 • Wekelijks schoonmaken met lauw water
 • Gebruik geen middelen met zuur

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Wilt u de hout tegels in onze showroom bezichtigen? Kom dan vrijblijvend eens langs. Ons hele assortiment vloertegels is bij ons te zien in onze showroom. Of maak een afspraak met onze tegelspecialisten, zodat zij voor u klaar staan op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Alles is mogelijk bij Rijvo.

Neem contact op