vloertegels
  1. Home
  2. Tegels
  3. Vloertegels

Vloertegels

Voor vloertegels  bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Vloertegels zijn de fundering voor de sfeer en uitstraling van een ruimte. Ook hebben tegels meer voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingsmaterialen; eenvoudig te onderhouden, zeer hygiënisch en tegels gaan lang mee en zijn dus zeer duurzaam. Kortom, een tegel op de vloer is een goed idee!  Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over tegels of advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze tegel- specialisten. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegel voor uw woonkamer, badkamer of de keuken. Alles is mogelijk.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Soorten vloertegels

Vandaag de dag is er een enorm aanbod in tegelvloeren. Om onze klanten te kunnen bedienen, bieden wij diverse trends en uitvoeringen in tegels.

Neem contact op

Tegels zijn overal toepasbaar

Voor de woonkamer zijn vloertegels immens populair. Waar voorheen vloerbedekking, hout of laminaat werd gekozen,  zijn nu tegels hot! “Maar is dat dan niet koud aan je voeten” vragen sommige mensen zich af. Integendeel, een tegelvloer werkt perfect in combinatie met vloerverwarming, koeling of een warmtepomp; het geleidt beter dan welk materiaal dan ook!

Vooral keramische tegels warmen heel snel op en zorgen ervoor dat deze warmte lang wordt vastgehouden. In geval van een warmtepomp met koeling, blijven keramische tegels in de zomer circa 3 graden koeler dan ander materiaal. Lees hier alle informatie

Daarnaast is een tegelvloer natuurlijk nog steeds enorm populair in keuken, badkamer en toilet. Het fijne van tegels  is dat er diverse formaten, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Zoals betonlook, marmer(look) of zelfs een houtlook. Dit zorgt voor een unieke sfeer in de badkamer. Kortom, welke keuze u ook maakt, een tegelvloer past altijd perfect in uw interieur!

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items