Vloertegels

Vloertegels nodig? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Vloertegels zijn de fundering voor de sfeer en uitstraling van een ruimte. Ook hebben tegels meer voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingsmaterialen; eenvoudig te onderhouden en dus zeer hygiënisch, tegels gaan lang mee en zijn dus enorm duurzaam. Kortom, een tegel op uw nieuwe of huidige vloer is een goed idee!  Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Soorten vloertegels

Vandaag de dag is er een enorm aanbod in vloertegels. Om onze klanten te kunnen bedienen, bieden wij het complete aanbod vloertegels van dit moment.

  • XXL tegels
  • Metallic look tegels
  • Marmer look tegels
  • Houtlook tegels
  • Tegels met reliëf
  • Raw Stones

Neem contact op

Tegels zijn overal toepasbaar

Op dit moment zijn tegels voor de woonkamer zeer populair. Vroeger werd vaak voor vloerbedekking of bijvoorbeeld een houten vloer gekozen, maar tegenwoordig zijn tegels hot! Vaak vragen mensen zich af of de vloer dan niet te koud aanvoelt. Integendeel, een tegelvloer werkt perfect in combinatie met vloerverwarming; het geleid beter dan welk materiaal dan ook.

Vooral keramische tegels warmen heel snel op en zorgen ervoor dat deze warmte lang wordt vastgehouden.

Daarnaast is een tegelvloer natuurlijk nog steeds enorm populair in badkamers. Het fijne van vloertegels  is dat deze in allerlei kleuren en materialen te verkrijgen zijn, Zoals betonlook, marmer(look) of zelfs een houtlook. Dit zorgt voor een unieke sfeer in de badkamer. Kortom, welke keuze u ook maakt, een tegelvloer past altijd perfect in uw interieur!

Neem contact op

Vloertegels kopen?

Wilt u vloertegels kopen bij Rijvo? Neem dan vrijblijvend contact op met onze tegel specialisten. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegel voor uw woonkamer, badkamer of de keuken. Alles is mogelijk.

Neem contact op