Design sanitair

Design sanitair producten bekijk en koop je natuurlijk in de showroom van Rijvo. We zijn er niet alleen voor complete badkamer make-overs, maar ook voor alleen badkameronderdelen en/of -decoratie. Er zijn tal van mogelijkheden! Misschien bent u alleen op zoek naar een nieuw toilet of een modern badkamermeubel om op deze manier de bestaande badkamer een andere uitstraling te geven. We ontvangen u graag in onze showroom zodat u ons assortiment aan sanitaire voorzieningen kunt bekijken. Klik hier voor de openingstijden.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Van design sanitair tot complete badkamer

Heeft u behoefte aan design sanitair op maat vanwege bijvoorbeeld de fysieke gesteldheid? Tijdens een thuisadvies op maat neemt onze sanitairspecialist desgewenst al uw wensen door om na te gaan waar uw behoeftes liggen. Aan de hand van deze wensen en technische aspecten worden sanitaire oplossingen op uw persoonlijke situatie afgestemd. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de comfortdouche zelf, maar ook om de bijbehorende accessoires. Een vrijblijvend advies op maat? Maak gerust een kosteloze afspraak.

Neem contact op

Veilige en comfortabele sanitaire ruimtes

Hoe minder mobiel u wordt, hoe meer behoefte aan comfort en gemak er ontstaat, en liefst met zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid. Wat de badkamer betreft, zijn hiervoor vele mogelijkheden met veiligheid als uitgangspunt. Wij bieden badkamers voor iedereen die het leven een stuk makkelijker en veiliger wil maken. Van simpele handgrepen tot complete toiletaanpassingen. Van een douchezitje tot toilet een met douchefunctie; er is meer mogelijk dan u denkt. Bovendien hoeft dit allesbehalve suf en saai te zijn. Het huidige aanbod doet geen afbreuk aan ‘het uiterlijk’ van uw badkamer en toilet!
Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in comfort-sanitair en helpen u graag  met een comfort-badkamer op maat: stuur een mail naar de badkamerafdeling

Neem contact op

Design sanitair: service & persoonlijk advies

Wilt u alleen even rondkijken? Of liever gelijk een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Wij staan op iedere gewenste manier voor u klaar. Onze sanitairspecialisten voorzien u graag van advies en nemen de tijd om uw wensen te bespreken.

 

 

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items