Ieder huis hoort over topsanitair te beschikken

In onze showroom bieden we u een uitgebreid assortiment design sanitair producten. We zijn er niet alleen voor complete badkamer make-overs, maar ook voor alleen badkameronderdelen en/of -decoratie. Er zijn tal van mogelijkheden! Misschien bent u alleen op zoek naar een nieuw toilet of een modern badkamermeubel om op deze manier de bestaande badkamer een andere uitstraling te geven. We ontvangen u graag in onze showroom zodat u onze diversiteit aan sanitaire voorzieningen kunt bekijken. Klik hier voor de openingstijden.

Van sanitaire voorzieningen tot complete badkamers

Behoefte aan design sanitair op maat vanwege bijvoorbeeld de fysieke gesteldheid? Tijdens een thuisadvies op maat neemt onze sanitairspecialist desgewenst al uw wensen door om na te gaan waar de behoeftes liggen. Aan de hand van deze wensen en technische aspecten worden sanitaire oplossingen of zelfs een complete badkamer op uw persoonlijke situatie afgestemd. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de comfortdouche zelf, maar ook om de bijbehorende accessoires. Een vrijblijvend advies op maat? Maak gerust een kosteloze afspraak op een dag en tijdstip naar keuze.

Neem contact op

Veilige en comfortabele sanitaire ruimtes

Hoe minder mobiel u wordt, hoe meer behoefte aan comfort en gemak er ontstaat, en liefst met zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid. Wat de badkamer betreft, zijn hiervoor vele mogelijkheden met veiligheid als uitgangspunt. Wij bieden badkamers voor iedereen die het leven een stuk makkelijker en veiliger wil maken. Van simpele handgrepen tot complete toiletaanpassingen. Van een douchezitje tot toilet een met douchefunctie; er is meer mogelijk dan u denkt. Bovendien hoeft dit allesbehalve suf en saai te zijn. Het huidige aanbod doet geen afbreuk aan ‘het uiterlijk’ van uw badkamer en toilet!
Onze Diana is gespecialiseerd in comfort-sanitair en is bovendien ook nog opgeleid als installateur, zij helpt u graag  met een comfort-badkamer op maat: stuur een mail naar Diana

Neem contact op

Service & persoonlijk advies

Wilt u alleen even rondkijken? Of liever gelijk een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Wij staan op iedere gewenste manier voor u klaar. Onze sanitair specialisten voorzien u graag van advies en nemen de tijd om uw wensen te bespreken.

 

 

Neem contact op

pvc vloer in badkamer gelegd
3d badkamer
badkamer
Neem de volledige inspiratietour