Design deur

Een design deur worden steeds vaker toegepast in woningen. De populariteit van deze speciale deuren stijgt vanwege de unieke en luxe uitstraling van de designdeur. De tijd dat binnendeuren als praktische woningonderdelen werden gezien, ligt namelijk ver achter ons. Vandaag de dag maken deuren deel uit van het interieur en zijn ze net zo belangrijk als andere meubelstukken. Een deur draagt bij aan de totale uitstraling van uw woning. Onze adviseur René is gespecialiseerd in design deuren en de technische aspecten van deze interieurproducten. Hij helpt u dan ook graag in uw zoektocht naar de ideale deur. Rijvo is dealer van onder andere Svedex en Weekamp deuren. In uw zoektocht naar de ideale deur kunt u in onze showroom een selectie bewonderen van ons totale aanbod.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Weekamp inspireert!

Uw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Met onze deuren helpen wij u graag uw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Weekamp deuren zijn echte stijlmakers: zo is uw voordeur het visitekaartje van uw woning en maken binnendeuren uw interieur pas écht compleet. Uiteraard hebben wij ook bijpassende terras- en garagedeuren in ons programma, zodat de door u gekozen stijl tot in de puntjes kan worden doorgevoerd.

In onze showroom zijn enkele deuren aanwezig, maar het complete programma kan door ons geleverd worden.

Neem contact op

Uw ideale design deur van Svedex

Deuren zijn er tegenwoordig in heel veel verschillende soorten, dus hoe begint u uw zoektocht naar nieuwe design binnendeuren? Welke stijl spreekt u aan? Wilt u een deur die direct klaar is om af te hangen of wilt u de deur zelf nog schilderen en voorzien van deurbeslag? Allerlei vragen die van belang zijn om tot uw ideale deur te komen. Wij helpen u graag met advies op maat. Ook bieden wij de mogelijk tot een interieurontwerp op maat. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Compleet afgelakte design deuren

Gemak dient de mens. Svedex onderscheidt zich met hun compleet afgelakte Superlak® stijldeuren. Dat zijn deuren voorzien van glasopeningen, panelen en/of lijnfresingen. Alle stijldeuren zijn afgewerkt met de unieke Svedex Superlak®. Hierdoor is schilderen van deze deuren niet meer nodig. Uniek aan deze pantserlak is dat deze niet verkleurt en uitermate slijt- en krasvast is. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de lak!

Daarnaast zijn de design deuren voorzien van alle benodigde boringen en is ook het slot al voor u gemonteerd. Deuren voorzien van glasopeningen worden inclusief gemonteerd gehard veiligheidsglas geleverd. Kortom, als u kiest voor een deur van Svedex kiest u voor een kant-en-klare binnendeur. Al sinds 1954 brengt deze oer-Hollandse deurenfabrikant een veelzijdige en betaalbare collectie Superlak®stijldeuren op de markt.

Deuren showroom

Een deel van de collectie is in onze showroom te bekijken, maar uiteraard is de gehele Svedex collectie bij ons verkrijgbaar.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items