zwarte moderne badkamer met dubbele wasbak
 1. Home
 2. Badkamers
 3. Moderne Badkamer

Moderne Badkamer

Moderne badkamer kopen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Ons team telt vier ervaren badkamer specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van moderne badkamers. Wij kunnen het complete traject voor u verzorgen, van ontwerp tot decoratie. Wij komen de oude situatie van de badkamer geheel vrijblijvend bij u opnemen, zodat we goed zijn voorbereid. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en vrijblijvend advies van een specialist.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat zit er allemaal in een ‘all-in’ moderne badkamer?

Rijvo kan de complete metamorfose realiseren van uw nieuwe moderne badkamer.  Wij leveren uitsluitend topkwaliteit en zijn geen dertien-in-een-dozijn winkel. De allermooiste badkamers volledig naar uw wens, van ontwerp tot nazorg: zorgeloze zekerheid. Wat komt er zoal kijken bij het installeren van een badkamer?

 • Sloopwerk
 • Installatie­werk (loodgieter,elektra)
 • Stucwerk
 • Timmerwerk
 • Tegel­werk
 • Kitwerk
 • Afmonteren
 • Afvoeren restafval

Dit alles, inclusief 5 jaar garantie op het geheel.

Neem contact op

Moderne badkamer met een infra rood sunshower

De zon is een bron van leven. Ze geeft energie en zonlicht voedt ons. Het ultraviolette licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine houdt onze weerstand op peil. Dagelijks een lage dosis UV is bewezen veilig en belangrijk voor ons algehele welzijn. Een tekort aan vitamine D kan extreme vermoeidheid en een gevoel van depressiviteit veroorzaken. De energie van infraroodlicht dringt diep door in de huid, waardoor moleculen in beweging komen en zo warmte geven. Hierdoor stijgt de lichaamstemperatuur, terwijl de omgeving koel aanvoelt.

Naast een weldadig en ontspannend gevoel vermindert infraroodstraling rug- en nekklachten, spierpijn, stimuleert het de doorbloeding en verkort de dagelijkse opstarttijd bij reuma.
Bekijk bijgaande video voor meer informatie over onze Sunshower infrarood-modules:

Neem contact op

3D visualisatie & realisatie

We zijn ons ervan bewust dat elk huis uniek is en iedereen eigen wensen heeft. Onze deskundigen verzorgen het exclusieve ontwerp van uw nieuwe badkamer. Precies afgestemd op uw huis en situatie. Persoonlijk maatwerk, waarbij met alles rekening wordt gehouden.

Na een intakegesprek, waarin wij goed luisteren naar uw wensen, maken wij een digitale 3D badkamer ontwerp. Waarna u zelfs met een VR-bril door de ruimte kan lopen! Op basis daarvan kan uw droombadkamer stap voor stap worden gerealiseerd. We hebben in de afgelopen decennia al meer dan 1000 badkamers en exclusieve designs verzorgd. Wij tonen u graag inspirerende voorbeelden en zijn altijd benieuwd naar uw ideeën.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u overtuigd of wilt u overtuigd worden van alles wat een moderne badkamer te bieden heeft? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialisten. Zij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items