1. Home
  2. Badkamers
  3. 3D Badkamer Ontwerpen

3D Badkamer Ontwerpen

Wilt u een 3D badkamer ontwerpen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres! Wij bieden de mogelijkheid om direct uw eigen badkamer te zien! Het uitkiezen van sanitair en tegels en vervolgens wachten tot het geplaatst is, is voorbij. Onze badkamerontwerpers zetten al uw wensen in een 3D programma, zodat u vervolgens uw eigen badkamer op groot scherm kunt bekijken. Hierdoor wordt het beeld realistisch en kunnen wij heel makkelijk nog kleine wijzigingen maken zodat het geheel naar uw wens is. Maar Rijvo biedt meer!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Bekijk je eigen 3D badkamer door Virtual Reality

Naast het bekijken van uw badkamer in 3D, biedt Rijvo nog meer unieke mogelijkheden. Door middel van een VR -bril kunt u in de nieuwe badkamer lopen en zelf zien hoe de tekening tot leven komt. Hierdoor kunt u goed beoordelen of de gewenste kleuren wel mooi uitkomen, of nagaan of het sanitair wel op de juiste plaats staat en u geen ruimte verliest.  En hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Maak vrijblijvend eens een afspraak bij onze badkamerspecialisten en bekijk uw eigen badkamer in VR.

Neem contact op

Nog niet overtuigd?

Bent u nog niet overtuigd door de voordelen van 3D en VR? Bekijk dan onderstaande video. Hierin wordt een simulatie van de VR ervaring getoond.

Neem contact op