Badkamers

Badkamer kopen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor klassieke badkamers en  moderne badkamers. Al méér dan 20 jaar lang hebben wij ervaring in het ontwerpen van de mooiste badkamers op maat. Natuurlijk verzorgen wij ook alle werkzaamheden van het demonteren van de oude badkamer tot het plaatsen en installeren van uw nieuwe badkamer. Komt u vrijblijvend eens langs in onze showroom in Purmerend voor een kopje koffie.

Soorten badkamers

Bij Rijvo vindt u een groot aanbod in badkamers. Onze badkamerspecialisten adviseren u graag in de volgende soorten badkamers

Neem contact op

3D Badkamer

Rijvo biedt u de mogelijkheid om een 3D ontwerp van uw badkamer te maken. Zo kunt u direct zien of het uitgekozen ontwerp ook daadwerkelijk naar wens is. Soms is het moeilijk voor te stellen hoe de ruimte in de badkamer gaat worden, daarom kunt u bij ons met een VR-bril in uw eigen badkamer lopen!

Neem contact op

Kosten voor een badkamer

De kosten voor een badkamer zijn voor ieder project natuurlijk verschillend. De prijs wordt aan de hand van diverse factoren bepaald. Bent u benieuwd wat de badkamer voor u gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Neem contact op

Badkamer laten ontwerpen?

Wilt u meer informatie over een badkamer laten ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Onze badkamerspecialisten helpen u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

Neem contact op

pvc vloer in badkamer gelegd
Bekijk alle inspiratie items