Badkamers

Badkamer kopen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor klassieke badkamers en  moderne badkamers. Al méér dan 20 jaar lang hebben wij ervaring in het ontwerpen van de mooiste badkamers op maat. Natuurlijk verzorgen wij ook alle werkzaamheden van het demonteren van de oude badkamer tot het plaatsen en installeren van uw nieuwe badkamer. Kom vrijblijvend eens kijken in onze showroom in Purmerend!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Soorten badkamers

Bij Rijvo vindt u een groot aanbod in badkamers. Onze badkamerspecialisten adviseren u graag in de volgende soorten badkamers

Neem contact op

3D Badkamer

Rijvo biedt u de mogelijkheid om een 3D ontwerp van uw badkamer te maken. Zo kunt u direct zien of het uitgekozen ontwerp ook daadwerkelijk naar wens is. Soms is het moeilijk voor te stellen hoe de ruimte in de badkamer gaat worden, daarom kunt u bij ons met een VR-bril in uw eigen badkamer lopen!

Neem contact op

Kosten van een nieuwe badkamer

De kosten van een badkamer zijn voor ieder project natuurlijk verschillend. De prijs wordt door diverse factoren bepaald: de grootte van de ruimte en uw keuze van sanitair, tegels en kranen. Bent u benieuwd wat een nieuwe  badkamer voor u gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken: [email protected]

Neem contact op

Badkamer laten ontwerpen?

Wilt u meer informatie over een badkamer laten ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Onze badkamerspecialisten helpen u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items