MENUMENU

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sponsoring

Rijvo is sinds 2008 sponsor van zowel FC Volendam alswel de RKAV Volendam, de amateurtak van de bekende eredivisionist. Met ruim 1.350 leden is RKAV één van de grootste voetbalclubs van Nederland. En omdat nog altijd geldt ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’, is Rijvo hoofdsponsor van deze ambitieuze club.

Sporten is gezond en teamsport versterkt het wij- gevoel. Wij zien daarin duidelijke overeenkomsten met bouwteams: “Zonder teamspirit geen succesvolle bouwprojecten. Mensen en bedrijven zijn ieder op zich afhankelijk van elkaars sterkste punten. Dáár draait het om bij alles wat tot een succes zal moeten leiden.” Het is deze filosofie die er dus toe geleid heeft dat er nu officieel gesproken mag worden over de Rijvo Tegeldivisie binnen de RKAV. Rijvo ondersteunt de clubs zowel financieel als met boardingreclame, vlaggen, clubkleding, bekerkasten en het Rijvo Court. Zo krijgen de talentjes van nu alle mogelijkheden om misschien wel uit te groeien tot de voetbalvedetten van morgen!

Begin 2012 zullen we wederom KIKA Kinderen Kanker Vrij sponsoren. Zij ontvangen een KerstKaarten-donatie van ons aangevuld met de opbrangst uit onze Prettige FaceDagen Actie. Doe actief mee met deze actie en ‘vind ons leuk’ op Facebook!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - sponsoring

We onderstrepen het belang van duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - Rijvo

MVO Nederland

Vanaf 2010 moet de rijksoverheid bij alle inkopen en aanbestedingen duurzaamheid als zwaarwegend criterium meenemen. Provincies, gemeenten en waterschappen moeten dit bij de helft van de inkopen doen. Het begrip duurzaamheid krijgt steeds meer vorm.

Rijvo is al heel lang bezig met deze verantwoordelijkheid en vertaalt dit naar een beleid waarin MVO en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Ons ISO14001 milieu­management­systeem certificaat toont ons streven aan.

Rijvo onderstreept het belang van duurzaamheid. Dit is dan ook structureel terug te vinden in de verschillende facetten van onze organisatie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen valt bij ons samen met het hebben van een gezonde bedrijfsvoering en het zijn van een goede werkgever voor onze werknemers.

Door het steunen van en samenwerken met goede doelen en maatschappelijke organisaties proberen wij zoveel mogelijk maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Trotse sponsor RKAV Volendam