MENUMENU

Van compleet in tegels naar complete beleving

Rijvo

Wij geloven in de kracht van complete beleving en de totaaloplossingen die daarvoor nodig zijn. Om onze klanten het totaalplaatje te kunnen bieden waar zij behoefte aan hebben, werkt Rijvo graag samen met bedrijven die deze visie delen. Gezamenlijk bieden we één groot inspiratiecentrum in Purmerend.

Compleet interieur | Rijvo | Noord-Holland

We hebben al diverse interieurexperts mogen verwelkomen tot ons consortium. We beschikken inmiddels niet alleen over het assortiment en de expertises van Rijvo, maar ook over die van badkamerspecialist Topsanitair, Keukendesign, vastgoed­onderhouds­expert Beexx en die van Emporio Lifestyle, specialist in interieurdecoratie en bloemcreatie. Binnenkort zal hier nog een aantal interieurspecialisten aan worden toegevoegd.

Inspiratiecentrum

Het pand waarin alle producten en expertises samenkomen, tref je in Purmerend. Dankzij diverse samenwerkingen, overnames en shop in stores tref je daar aan de Volume 6 een groots inspiratiecentrum met een ruim magazijn en duizenden vierkante meters aan interieuroplossingen.

Compleet interieur | Rijvo B.V.

In ons inspiratiecentrum tref je niet alleen een uitgebreid assortiment en dienstenpakket, maar ook tal van experts uit allerlei vakgebieden. Samen bieden we op het gebied van interieur alles onder één dak (one stop shop), met sleutelklare (turn-key) woonoplossingen voor consumenten, vakmensen, aannemers en ontwikkelaars. Alle benodigdheden en expertises voor ontwerp en visualisatie tot uitvoering en nazorg.

Rijvo Online

Deze website is de digitale vertaling van onze fysieke belevingswereld in Purmerend. Het betreft naast de website waar je je nu op bevindt ook onze sociale kanalen. Op deze platforms kun je van achter je PC, op je mobiel of tablet alvast online kennis maken met ons assortiment en dienstenpakket.

Riant Online

Online kun jij je in alle rust alvast oriënteren op alles wat Rijvo jou te bieden heeft. Maak een digitale tour langs tal van product- en inspiratiepagina’s om jouw droomhuis in gedachten alvast samen te stellen. Ook bieden we op deze site een webwinkel met design accessoires. Toch liever eerst een afspraak met één van onze interieurspecialisten. Ook dit maak je heel eenvoudig online voor elkaar door hier een gratis adviesgesprek aan te vragen.

Onderdeel van een groter geheel

Rijvo Interieur- & Afbouw

Met focus op innovatie is Rijvo het afgelopen decennium uitgegroeid tot totaalleverancier op het gebied van interieur. Wat oorspronkelijk als tegelhandel begon, is inmiddels een bron van wooninspiratie met tal van interieuroplossingen voor zowel consumenten als zakelijke relaties.

Rijvo Interieurbouw & Afbouw

In 2015 kondigden wij grootse plannen aan die steeds meer vorm krijgen. Zo breiden we ons pand, assortiment en dienstenpakket continu verder uit. De oude slogan “Compleet in tegels” dekt allang de lading niet meer en we gaan voor “Complete beleving“. Omdat Rijvo in de regio echter altijd geassocieerd zal worden met voornamelijk tegels, gaan wij vanaf heden verder onder de naam Rijvo Interieur- & Afbouw.

Topsanitair

Als oorspronkelijke tegelspecialist werd Rijvo de afgelopen decennia ook regelmatig ingeschakeld bij de totstandkoming van badkamers en toiletten. Zo ontstond er ruim 15 jaar geleden al gauw een samenwerking met Topsanitair dat in hetzelfde pand te Purmerend gevestigd is.

Topsanitair Purmerend

In het kader van de beoogde innovaties is Topsanitair in 2017 uiteindelijk overgenomen door Rijvo. De entiteiten blijven vooralsnog naast elkaar bestaan, maar zullen de komende jaren steeds meer in elkaar opgaan. De showrooms zijn inmiddels al samengevoegd waardoor alle benodigdheden voor complete badkamers en sanitaire ruimtes ter plekke al vergeleken en gecombineerd kunnen worden.

Emporio Lifestyle

Waar Rijvo, Topsanitair & Keukendesign binnen ons consortium met name verantwoordelijk zijn voor de wat meer grove werkzaamheden bij de totstandkoming van interieurs, ontfermt Emporio Lifestyle zich meer over de gedetailleerde en cosmetische werkzaamheden. Van creatie naar sensatie.

Emporio Lifestyle

Emporio Lifestyle biedt een ruim aanbod aan producten en diensten dat onderverdeeld is in drie categorieën: styling, cooking en living. Onder “styling” tref je onze interieurontwerpers & – stylisten. De afdeling “Cooking” biedt allerlei benodigdheden en designaccessoires voor in de keuken, waar je bij “Living” juist weer met name accessoires, decoraties, bloemen en planten voor in de woonkamers treft.

Ambassadeurs van onder andere…

pure&original
fap
riverdale
Zone Denmark - Verkooppunt Noord-Holland
cerasa
element4
meraki
nicolasvahe
Raw-stones_logo
cea
Blomus-nieuw-logo
betolo_logo_thumbnail_klein
baobabcollection
assenti
bertzinterior
locherbermilano
giulini-g
doortjeijpelaar
abysshabidecoer
primabad