voordelen_pvc_vloer
Blogs, Nieuws

Voordelen van een pvc vloer

Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer, willen wij graag de voordelen van een pvc vloer laten zien. Bij Rijvo B.V. vind je meer dan tien specialisten op het gebied van wooninterieur. Door de samenwerking van diverse vakmensen en partners, bieden wij specialisme op maat aan. Hierbij voorzien wij de liefhebber van gerichte informatie en deskundig advies. Een belangrijk specialisme van ons, is het aanleggen van pvc-vloeren. Deze prachtige vloersoort biedt enorm veel voordelen en mogelijkheden.

Wat is een pvc vloer?

Een pvc-vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking. PVC is de afkorting van het woord: polyvinylchloride. Dit materiaal geeft enorm voor sterkte en kwaliteit aan de vloerbedekking. Qua uiterlijk lijkt het op een houten vloer en is door de huidige technieken bijna niet meer te onderscheiden van echt hout materiaal. Het biedt een ruime keuzemogelijkheid voor verschillende tinten en kleuren. De vloerbedekking kan worden aangelegd in meerdere vertrekken in een woning zoals, woonkamer, keuken, hal, badkamer en eetkamer. Vaak zien we pvc vloeren ook terug in kantoren.

wat_is_een_pvc_vloer

 

Voordelen pvc vloeren

Zoals eerder benoemd, is deze vloersoort in meerdere modellen leverbaar en zeer gewild. Andere voordelen van PVC vloeren waar u van kunt profiteren zijn:

  • Warmte doorlatend
  • Makkelijk te vervangen
  • Geen plakplinten nodig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Houtlook, maar zeer onderhoudsvriendelijk
  • Vochtafstotend, dus ideaal om in vochtige ruimtes aan te leggen
  • Geluiddempend, heel fijn voor eventuele onderburen of huisgenoten
  • Duurzaam, door de beschermde en vochtwerende laag gaat het materiaal minder snel kapot

pvc_visgraad_vloer

Pvc visgraat of Hongaarse punt

Ook is het mogelijk om pvc-vloeren in een visgraat of Hongaarse puntpatroon te leggen. Visgraat PVC vloeren kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk in vochtige ruimtes zoals een badkamer of een keuken worden gelegd. De visgraat vloer van pvc-vloer vloer is niet van echt hout te onderscheiden. Zo ziet uw vloer er als een echte houten visgraat vloer uit, maar profiteert u tegelijkertijd van de voordelen van de pvc-vloeren.

Een pvc vloer laten leggen?

Een pvc-vloer laten leggen met om uw interieur een unieke uitstraling te geven? Wanneer u op zoek bent naar een vloer van houtlook of natuursteen, kunt u profiteren van het gemak van de pvc-vloer. Deze vloerbedekking is een ware interieurtrend geworden vanwege de aanhoudende populariteit en stijgende vraag naar dit soort vloeren. In combinatie met het gemak, duurzaamheid en de prachtige uitstraling, vinden wij dit ook geen verrassing. Rijvo B.V. biedt pvc-vloerbedekking aan in verschillende designs. We ontvangen u graag in onze showroom waar u met onze vloerspecialist de mogelijkheden kunt bekijken. Wilt u liever telefonisch contact? Bel ons vrijblijvend!

Brochure afbeelding Download onze brochure