glamora behang
Blogs, Nieuws

De laatste interieurtrends voor wanden

Een nieuw interieur, zonder de sloophamer

Je interieur onder handen nemen zorgt voor een frisse wind door je woning! Maar om nu elk seizoen de sloophamer te gebruiken en alle meubels te vervangen, is wel wat rigoureus. Want met het aanpakken van de wanden kun je al een groot verschil maken!

Pak die kwast!

Wanden schilderen is een eenvoudige manier om een ruimte er compleet anders uit te laten zien en het zorgt gelijk voor die verfrissende opknapbeurt. Je kan kiezen voor één nieuwe kleur op de wand, maar er is nog zo veel meer mogelijk! Met Marrakech walls ontstaat een subtiele sensuele look. De manier van aanbrengen zorgt voor de uiteindelijke uitstraling, glans en structuur. Eén laag Marrakech Walls zorgt voor een subtiele kleurnuance, meerdere lagen geven extra diepte en reliëf. Deze unieke verfsoort is 100% mineraal en milieuvriendelijk! Kortom, verf is zeer geschikt voor een mini make-over.

marrakech wand rozemarrakech wand zwart

Behang kan overal

Behang zorgt voor een exclusieve uitstraling. Met een grote variëteit aan motieven, kleuren en structuren is er in de behangwereld voor ieder wat wils. Wij hebben een groot en divers assortiment van luxe behangsoorten. Zo zorgt Arte behang voor een chique hotel-look met prachtige patronen, door middel van subtiele kleur- en structuurverschillen. Of ga je met Glamora behang voor het ultieme wow-effect, door het behang helemaal passend te laten maken voor de ruimte. En wist je dat je bij het kiezen van behang geen ruimte buiten beschouwing hoeft te laten? Want het is zelfs mogelijk om behang te plaatsen in de badkamer! GlamFusion van Glamora is geschikt voor natte omgevingen als badkamer, toilet en wellnessruimtes. Genoeg mogelijkheden om helemaal los te gaan met behang.

glamora behang

glamora behang badkamer

Maak je wand 3D

Een wand is natuurlijk vlak, maar met sierlijsten, lambrisering en ornamenten kun je de wanden letterlijk tot een 3D-wand maken. Ga je voor een klassieke of moderne wand met de nieuwste lijsten en ornamenten? Het is allemaal mogelijk! En hoewel een 3D wand wat extreem kan klinken kun je ook met deze vorm van wandbekleding ook kiezen voor een subtielere, of klassiekere look.

wand 3d

3d wand

Is dat nou echt?

Is dat nu echt hout? Jazeker! Een natuurwand is een echte eyecatcher die uitnodigt om aan te raken en te bewonderen en geeft een unieke sfeer aan elke ruimte. De natuurlijke wandbekleding van Nature at home wordt gemaakt uit resten van hout, boomschors, kokosnoot, mos en schelpen. De handzame tegels of praktische panelen zijn eco vriendelijk, decoratief, sfeervol en gemakkelijk te installeren. Deze vorm van wandbekleding verbetert tevens ook nog eens de akoestiek van de ruimte!

natuurwand

natuurwand hout

Ben je klaar voor een mini make-over, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Onze specialisten kunnen je inspireren en adviseren. Wij kunnen stalen aanvragen om te kijken of jouw nieuwe behang goed staat bij de rest van het interieur en geven een professioneel kleuradvies. Maak een afspraak via [email protected] of 088 10 50 400.

Brochure afbeelding Download onze brochure