MENUMENU

Kom vrijblijvend je interieurwensen bespreken

Afspraakformulier

 

 

 

 
* = verplicht veld

Oriëntatie & inspiratie

Onze interieurspecialisten bulken van kennis en inspiratie op het gebied van interieurbouw, -ontwerp en -decoratie. Zij delen dit graag met je tijdens een vrijblijvend gesprek waarin je al je woonwensen kenbaar kunt maken. Samen met jou gaan onze interieurspecialisten vervolgens aan de slag met een interieurplan en de uitwerking ervan.

Visualisatie & creatie

Wanneer alle interieurvraagstukken en -oplossingen inzichtelijk zijn, kan er desgewenst een 3D of virtual reality weergave van deze woonideeën worden gemaakt. Pas wanneer alles naar wens is uitgedacht en vormgegeven in een visualisatie, gaan we samen aan de slag met de realisatie. Vraag gerust  een vrijblijvende afspraak aan met onze specialisten en laat je inspireren!

Interieurspecialist Noord-Holland

Vrijblijvend een afspraak maken?

Een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar biedt wel voordelen. Natuurlijk kun je tijdens onze openingstijden op ieder gewenst moment binnen lopen en om vrijblijvend advies vragen. Wanneer je echter een afspraak maakt, weet je zeker dat de specialist naar wens op het moment dat je binnen loopt ook daadwerkelijk beschikbaar is. Bel/mail gerust of vul het afspraakformulier in!